OM WISSING ENTREPRISE

Wissing Entreprise er et entreprenør firma startet 2017 af Andreas Wissing. Vi driver virksomheden fra vores adresse på Kustrupvej og råder over en alsidig maskinpark der kan løse de fleste opgraver.

Erfaring

Efter mange års arbejde indenfor entreprenørbranchen kom tiden til Andreas Wissing startede selv. Der gik ikke længe før den første maskine var købt og siden har vi udført mange projekter til stor tilfredshed for vore kunder.

Kontakt

VORES KOMPETENCER

Hos Wissing entreprise har vi det bedst med at være jordnær, det vil sige vi udfører alt slags arbejde op til knæhøjde.

Fundering

Vi udfører alt arbejde indenfor fundering. Skal du have støbt ny sokkel til dit hus, tilbygning eller hal er Wissing Entreprise din fortrukne samarbejdspartner.

Læs mere

Klima

Vi har dygtiggjort os indenfor klima entrepriser så som regnvandshåndtering, jordvarme, skybrudssikring og permable overfalder.

Læs mere

Beton

Beton er et fantastisk produkt med mange gode egenskaber som kan bruge i mange konstruktioner i forbindelse med det moderne byggeri.

Læs mere

Belægning

Ligesom alt andet skal man starte et sted, Wissing Entreprise startede med belægning. Det er noget vi den idag stadig synes vi er dygtige til.

Læs mere

Kælder

Vi tilbyder komplette kælder entrepriser, isolering af kælder, tætning af kælder og omfangsdræn.

Læs mere

Maskinudlejning

Wissing entreprise tilbyder udlejning af maskiner med fører eller udlejer mandskab til kørsel af maskiner. Vi har kun de dygtigste maskinførere.

Læs mere

Kloak

Hos Wissing Entreprise er vi autoriseret kloakmester. Vi udfører alt autoriseret kloakarbejde, højtvandslukke, rottespærre og TV inspektion.

Læs mere

Vi udfører entrepriser for alle kunder, store som små!

Kontakt os