BELÆGNING

Alt belægning, brolægning og anlægs arbejde udføres. Vi laver indkørsel, have, park, plads, maskinbelægning og permeabelt.

Belægning

Vi tilbyder alle former for belægning indenfor entreprenør faget, både til private og erhverv. Kvalitet og omhyggelighed er i højsædet når vi laver belægning og der bliver leveret til aftalt tid. Vi kan tilbyde nyanlæg og renovering af eksisterende anlæg. Om det er indkørsel, gangstier, terrasse, park eller brosten kan vi tilbyde jer en unik løsning der afspejler netop jeres ønsker om en flot belægning.

Støttemur

En støttemur kan være en rigtig god løsning i forbindelse med store niveauspring hvor man øsnker pladsen udnyttet optimalt. En støttemur kan også være et rigtig godt kompliment til en pæn belægning som kan give et flot anlæg. Som entreprenør kan vi tilbyde mange forskellige slags støttemure af meget høj kvalitet som egner sig til netop jeres projekt. En støttemur afhænger også meget af højde og belastning men alt det vil vi meget gerne være behjælpelige med!

Maskinbelægning

Maskinlægning er ideelt til større pladser og steder med tung traffik. Dette skyldes at stenene låses fast i alle retninger og dermed fordeles trykket over en større overfalde. Maskinlægning bruges til store industripladers og havneanlæg med tung trafik. I samarbejde med ingeniør bliver de korrekte koter fulgt til punkt og prikke som sikrer en belægning til UG.

Vi udfører entrepriser for alle kunder, store som små!

Kontakt os